2020. október 7., szerda

Újpesti sztk időpontkérés

Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. JPESTI SZAKORVOSI RENDELŐINTÉZET. Budapest, Görgey Artúr u. Szakorvosi Rendelőintézet. Pácienseink számára igyekezünk betegközpontú . Telefonon előjegyzési időpont , valamint tájékoztatás, információ kérése az alábbiakban felsorolt időpontokban és telefonszámokon lehetséges. A telefonhívás előtt kérem készítse elő TAJ kártyáját, valamint beutalóját, mert ezek a . Belgyógyászat -Nephrológia E, Dr.


A koronavírus okozta járványügyi helyzetre való tekintettel, a fertőzés terjedésének megelőzése érdekében, több magánvérvételi helyünk is . Felnőtt bőrgyógyászat. Laboratóriumi vizsgálatok. Vérvétel beutaló, várakozás nélkül.


Vizsgálatok: psa rák, hepatitis, pajzsmirigy. Kell időpont , amit a kartonozóban tudsz kérni személyen vagy ezen a számon:. Adatvédelmi nyilatkozat. Több, mint 1éve Újpest egészségéért! Időpont lekérdezése esetazonosítóval.


Amennyiben Önt már felvették valamelyik intézmény várólistájára vagy előjegyzési listájára, azonosítója segítségével . HASZNÁLJA KI A FELAJÁNLOTT SZŰRŐVIZSGÁLAT LEHETŐSÉGÉT! Ha a felajánlott szűrővizsgálati időpont nem alkalmas, kérjen telefonon másik időpontot. Beutaló: nem szükséges.


MR-vizsgálat, Röntgen vizsgálat, Mammográfia vizsgálat, Ultrahang – 4D baba- mozi, Angiográfiás vizsgálat, Izotóp diagnosztika, CT-vizsgálat. Gyors időpont , lelet akár órán belül! A bevezetett előjegyzési rendszerrel a szakrendelésekre történő bejutást könnyítjük meg azzal, hogy időpont egyeztetéssel a beteg és az orvos számára is.


Tanított tantárgyak: Ének - zene, Tánc és dráma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések