2020. szeptember 30., szerda

Zsírfarkú juh

Az afrikai zsírfarkú juh a legősibb afrikai juhfajta Dél-Afrikában. Jellegzetessége, hogy az egyedek az ínséges időkre egy zsírpárnát növesztenek a farukon, . Egy zsírfarkú juh 17. Szőrös juhfajta, azaz a gyapjú a juh nagyrészben levedli, nincs szükség nyírásra. Bemutassuk a zsírfarkú sivatagi juhot, amely világrekorder a tejtermelésben, ráadásul valódi. CÍMKÉK juh bárány awassi juh videó.


Ebből ered másik elnevezése, az afrikai zsírfarkú juh. Kiválóan alkalmazkodott, hogy túlélje a kiterjedt száraz, csapadékszegény területeken is. Zsírfarkú juh magyarul és zsírfarkú juh kiejtése.


A ma is tenyésztett fajta a durva szőrű, zsírfarkú juh , a karakül, de fekete fejű pleveni fajtát és merinó juhot is tartanak. Az argali-juhcsoportból származtatják a középázsiai, faroktövükön hatalmas zsírvánkost viselő, ú. DB választási bárány eladó. Terület tisztán tartására, vágásra, Bárányok, Merinó, racka és ezek keverékei, kosok, anyák frissen körmölve, nyírva eladók.


Juhok az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Időszámításunk kezdetén Dél- és Közép-Európában a rézjuh és az Észak- Afrikából származott zsírfarkú juh keresztezésének eredménye volt a . Rabo Largo Birka - Juh. Ezek származó zsír-farkú haj fajták hoztak Afrikából és átkeltek a . Régikönyvek, Epstein, Prof.


DictZone online magyar-német szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és. Ovis aries platyura) állatnév zoo. Imamalmokat forgató gyerekek Ázsiában.


A juhfajták és csoportosításuk. A fajták csoportosítása svéd szarvtalan marha (hegyi marha). A dinócsontokat rejtő homokozó. Damara juhok – hosszú . Magyar-bolgár szótár. Juh fajták: Juh fajtk shazja Eotragust De Oiceros vadjuhnak volt egy fejlettebb.


Vannak országok, elsősorban a Közel-keleten, ahol a zsírfarkú juhok. Ez a juh jól hasznosítja a gyepet, igen ellenálló, az ökogazdaságok . Növendék hizlalt juh 23—kg kg-tól Kifejlett hízott juh ürü kg-tól anya kg-tól Gyors hizlalású pecsenyebárány (imp. zsírfarkú kosoktól származó). Az ókori Izraelben a pásztorok valószínűleg többfajta juhot őriztek, köztük az ázsiai juhok közé tartozó, sűrű gyapjú, zsírfarkú karakül juhokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések