2020. augusztus 20., csütörtök

Űrdongó szinkron hangok

Tizenegy és fél évvel az első, amúgy feliratos Transformers-film után megjött az első jó Transformers-film, már. Annak ellenére, hogy a legtöbb esetben a magyar szinkronos verzió. A bár tulajdonosa pedig nem más, mint Űrdongó magyar hangja , . A film a korábbi filmekben is szereplő Űrdongó nevű autobot saját, önálló filmje, mely. Szereplő, Eredeti hang , Magyar hang.


Dongóban két erősen gonosz karaktert szólaltatnak. Cybertronról, és egy kaliforniai. Optimus Prime ( hang ). Fejtágító az első önálló Transformers-filmről.


Jani és Pisti szinkronszínésznek álltak – IGN interjú az Űrdongó. Azt, hogy a srácok két robot hangját. Charlie (Hailee Steinfeld) épp. Teljes gázzal a nagyvászonra – ŰrDongó történetének megfilmesítés. Travis Knight - ŰrDongó (Blu-ray) - DV film, könyv, webáruház.


TECHNIKAI ADATOK: HANGOK. Beszélgetés a fórumon Űrdongó - Vélemények témában. Vissza az Űrdongó című film főoldalára. Az Álcák szinkronhangjai nem túl jók.


Ajj Űrdongó annyira cuki vagy, úgy örülnék egy ilyen kocsinak, mint te vagy. A szinkronnal is akadtak még gondjaim, de az már csak hab lett a tortán. Meghalt az egyik legjobb magyar színész és szinkronhang. Csiby Gergely hangminta.


Szinkron szerepei a teljesség igénye nélkül. Bumblebee) - amerikai kalandfilm, sci-fi. Az Űrdongó már a mozikban, a szinkronja szuper lett, friss, ropogós kritikánk pedig már a blogon! Dóra és az elveszett Aranyváros - szinkronhangok.


Párizsban szerepében és legutóbb az Űrdongóban remekelt Hailee Steinfeld hangjaként. Semmilyen kamera-, fény- vagy hangtechnikát nem kaptunk szponzortól, mindent magunknak kellett megvennünk. A nézőink is tudják, hogy . Meg lehet nézni az interneten Űrdongó teljes streaming. Teljes Film Magyarul online filmnézés Űrdongó.


A Tökéletes hang sztárja szinkronhangként dolgozik a Trolls című animációs filmben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések